Насіння овочів

У нашому магазині представлений широкий асортимент насіння тільки перевірених вітчизняних та закордонних виробників томатів: від соковитих крупноплодів та апетитних «сливок» до класичних сортів-улюбленців. Різноманіття сортів та гібридів огірків для відкритого ґрунту, теплиць та кімнатного вирощування. Сорти найсолодшого і найсмачнішого буряку, ...

У нашому магазині представлений широкий асортимент насіння тільки перевірених вітчизняних та закордонних виробників томатів: від соковитих крупноплодів та апетитних «сливок» до класичних сортів-улюбленців. Різноманіття сортів та гібридів огірків для відкритого ґрунту, теплиць та кімнатного вирощування. Сорти найсолодшого і найсмачнішого буряку, редиски та цибулі, а також відмінний вибір моркви та перцю. У нас є солодка та соковита садова суниця, великий вибір баштанних культур, арахіс, артишок та багато інших смачних овочевих культур.

Докладніше

Насіння овочів Товарів у наявності: 577

Підкатегорії

  • Арахіс
  • Кавун
  • Артишок
  • Баклажан
  • Бамія
  • Бруква
  • Бобові
  • Диня
  • Кабачок
  • Капуста
  • Кукурудза
  • Лагенарія
  • Цибуля
  • Люффа
  • Момордика
  • Морква
  • Вівсяний корінь
  • Огірок

    Огірок з'явився в культурі більше 6 тисяч років тому. Батьківщина цього виду - тропічні і субтропічні райони Індії, підніжжя Гімалаїв, де він до цих пір росте в природних умовах.

    Огірок звичайний (лат. Cucumis sativus) - однорічна трав'яниста рослина, сімейства Гарбузові (Cucurbitaceae). Схожість насіння зберігається 6-8 років.

    Смакові якості огірка незаперечні, але харчова цінність його невелика, адже складається він на 95% з води. Вітаміни в плодах огірка в основному містяться в шкірці. Є джерелом легкоусваяємого мінеральних сполук. Огірки застосовують в лікувальному і дієтичному харчуванні. Протягом весняно-літнього осіннього сезонів здоровій людині слід вжити приблизно 20-30 кг свіжих плодів.

  • Пастернак
  • Патисон
  • Перець
  • Петрушка
  • Редиска
  • Редька
  • Ріпа
  • Салат
  • Буряк
  • Селера

    Селера (особливо листя) містить підвищену кількість вітамінів А, С, В, В2, РР, багато мінеральних солей і цінних для людини амінокислот. У народній медицині застосовують для активізації обміну речовин, проти ожиріння. Кореневу селеру використовують свіжою, вареною і тушкованою.

    Селеру найкраще висівати після капусти чи картоплі. Спочатку готують розсаду (висів в лютому). Висівають у ящики або горщики з поживною сумішшю з 1 частини дернової землі й 1 частини перегною з невеликою кількістю піску. Перед посівом насіння замочують у теплій воді на 3 доби, потім підсушують до сипкості. До появи сходів температура вирощування селери має бути +20-25°С. Потім її поступово знижують до +14-16°С. Після появи 1-2 справжніх листочків, слід перевірити густоту розсади й у разі потреби прорідити, щоб рослини були міцними та не витягалися. Потім сіянці пікірують на відстані 4-5 см одну рослину від іншої так, щоб 1/2 частина стебла була занурена в ґрунт. Через 2 тижні після пікірування проводять підживлювання розчином мінеральних добрив. До моменту висаджування у відкритий ґрунт вік розсади має становити 8-10 тижнів. Перед висаджуванням розсаду загартовують при температурі не вище +15°С, залишаючи на ніч на свіжому повітрі. У відкритий ґрунт розсаду кореневої селери висаджують на ту ж глибину, на якій вона росла, щоб на коренеплодах не утворилися додаткові корінці.

  • Скорцонера
  • Спаржа
  • Томат
  • Гарбуз
  • Кріп
  • Квасоля
  • Фенхель
  • Фізаліс
  • Цикорій
  • Часник
  • Щавель
  • Ендівій
на сторінку
Показані 1 - 12 із 577 пунктів
  • Вага: 20г   Однорічна рослина, висотою 30-70см. Вирощується переважно в теплицях та в кімнатних умовах. Культура теплолюбива, для вегетації потрібна температура землі не менше 14оС, та повітря не менше 20оС, під час цвітіння рослина вимоглива до вологості ґрунту. Добре росте на рихлих, легких, водопроникних ґрунтах, світлих і теплих ділянках. Висівають... Вага: 20г   Однорічна рослина, висотою 30-70см. Вирощується переважно в теплицях та в...

    12,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 0,5г   Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-145 днів. Кущ компактний, висотою 45-55см. Плоди циліндричні, довжиною 15-18см, діаметром 4-6см, темно-фіолетового кольору, масою 100-160г. М’якуш щільний, світло-зелений, без гіркоти, відмінних смакових якостей. Вирощувати баклажан рекомендується через розсаду.... Вага: 0,5г   Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної...

    4,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 0,5г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 95-120 днів. Кущ сильнорослий, висотою 70-100см. Плоди великі, овальної форми, у біологічній стиглості червоно-фіолетового забарвлення, масою 200-300г. М’якуш щільний, кремовий, ніжний та смачний. Вирощувати баклажан рекомендується через розсаду. Плоди використовуються... Вага: 0,5г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    3,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 0,5г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 100-115 днів. Рослина напіврозлога, висотою 60-75см. Плоди великі, округлої форми, кремово-білого кольору з рожевим відтінком, діаметром 12-15см, масою 200-300г. М’якуш білий, без гіркоти, гарних смакових якостей. Вирощувати рекомендується через розсаду.... Вага: 0,5г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    4,50 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 0,5г   Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-90 днів. Рослина міцна, головний пагін довгий. Плоди овальні, середньою масою 1,5-2,5кг. Поверхня гладка, жовто-оранжевого кольору, з великою сіткою. М’якуш білий, ніжний, солодкий, соковитий та маслянистий. Товарна врожайність 3-4кг/м.кв. Сорт ціниться за гарну... Вага: 0,5г   Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної...

    3,00 ГРН
    Є в наявності
  • Кількість: 5шт   Ранній (70-85 днів), високоврожайний сорт. Рослини прямостояче, слабогіллясте, заввишки 50-70 см Боби прямі, завдовжки до 10 см, з м'ясистими, ніжними стулками, без пергаментного шару. Зерна овальні, плоскі, темно-фіолетові, з високим вмістом білку. Дозрілі і зібрані у фазу молочно-воскової стиглості боби використовують в кулінарії,... Кількість: 5шт   Ранній (70-85 днів), високоврожайний сорт. Рослини прямостояче,...

    4,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 2г   Середньоранній сорт. Період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплоди овальні, масою 350-600г, на третину занурені в ґрунт. Забарвлення шкірки коренеплоду у верхній частині світло-зелене, в нижній жовте. М’якуш кремово-жовтий, ніжний та солодкий на смак. Товарна врожайність 3-6кг/кв.м. В кулінарії використовують листя та... Вага: 2г   Середньоранній сорт. Період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів....

    5,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 3г Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-100 днів. Коренеплоди плоскі, масою 200-400г, формуються на поверхні ґрунту, завдяки чому легко висмикуються. М’якуш темно-червоний з фіолетовим відтінком, соковитий та смачний. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для переробки та осінньо-зимового зберігання. Вага: 3г Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    4,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 20г Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-100 днів. Коренеплоди плоскі, масою 200-400г, формуються на поверхні ґрунту, завдяки чому легко висмикуються. М’якуш темно-червоний з фіолетовим відтінком, соковитий та смачний. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для переробки та осінньо-зимового зберігання. Вага: 20г Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    13,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 3г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-110 днів. Коренеплоди округлої форми, масою 250-500г, занурені в ґрунт до половини. М’якуш темно-червоного кольору з бордовим відтінком, соковитий, ніжний та цукристий, без світлих кілець, гарних смакових якостей. Рекомендується для тривалого зимового зберігання. Вага: 3г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    4,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 20г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-110 днів. Коренеплоди округлої форми, масою 250-500г, занурені в ґрунт до половини. М’якуш темно-червоного кольору з бордовим відтінком, соковитий, ніжний та цукристий, без світлих кілець, гарних смакових якостей. Рекомендується для тривалого зимового зберігання. Вага: 20г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    13,00 ГРН
    Є в наявності
  • Вага: 3г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-110 днів. Коренеплоди округлої форми, масою 250-500г, занурені в ґрунт до половини. М’якуш темно-червоного кольору з бордовим відтінком, соковитий, ніжний та цукристий, без світлих кілець, гарних смакових якостей. Рекомендується для тривалого зимового зберігання. Вага: 3г   Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості...

    3,00 ГРН
    Є в наявності
Показані 1 - 12 із 577 пунктів